Påskeudstilling 2023

Jeg udstiller på Kunstforeningen Limfjorden’s kunstudstilling i påsken, hvor jeg udstiller fotografier fra min Storm serie af dramatiske bølgebilleder fra den nordjyske vestkyst. Det er en stor ære for mig at være en del af denne udstilling, som har et højt niveau af kunstnere og værker.

Jeg har altid været fascineret af havet og dets skiftende stemninger, især når det er vildt og voldsomt. Jeg har brugt mange timer på at fange de perfekte øjeblikke, hvor bølgerne bryder med stor kraft og skaber smukke former og farver. Jeg håber, at mine billeder kan formidle noget af den energi og ærefrygt, som jeg føler, når jeg står over for naturens kræfter.

På udstillingen udstiller jeg følgende fire værker:

Hvis I har lyst til at se mine billeder og mange andre spændende værker, så kig forbi Lemvig Gymnasium (Romvej 30, Lemvig) i påsken. Der er fernisering Palmesøndag (d. 2. april) kl. 13-16, hvor I kan møde mig og de andre kunstnere og høre mere om vores arbejde. Derefter har udstillingen åben 6. – 10. april kl. 11.00-16.00. Jeg glæder mig til at se jer!

Forrige
Forrige

Påskeudstillinger 2024

Næste
Næste

Udstiller på Kant Fotofestival